Pandispan

Am gasit cea mai buna si usoara reteta de pandispan care foarte usor poate fi transformat in blat de tort.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de:

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de ulei
  • 5 linguri de faina
  • Cacao

Partea super a acestei retete este ca daca vrei sa faci o portie mai mare de pandispan/tort nu trebuie decat sa punem mai marim „doza”. Daca pune cu un ou in plus adaugam cate o lingura din fiecare ingredient.

Mai intai separam albusul de galbenus. Dupa ce am facut asta batem albusul cu zaharul spuma ca pentru bezele. Stim ca am batut suficient ouale cand intoarcem castronul si continutul nu curge. Adaugam galbenusul cu albusul batut si amestecam cu o lingura de lemn si cu miscari circulare. Dupa ce am adaugat galbenusul punem restul ingredientelor si amestecam tot cu lingura de lemn si la fel cu miscari circulare.

Cand am terminat de facut compozitia o punem o parte in forma iar cealalta parte o amestecam cu o lingura de cacao si o lingura de zahar dupa care adaugam compozitia cu cacao si o bagam la cuptor. Verificam dupa 15 minute si facem testul cu scobitoarea ca sa vedem cat o mai lasam in cuptor.

Ce mi-a iesit:

DSC_0606

Pofta buna si spor la bucatarit!

Anunțuri

Un gând despre „Pandispan

  1. Pingback: Prajitura cu crema de vanilie ananas si banane. | E timpul sa bucatarim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s